Szállás Mesteriben

Pihenés élménye

A termálpont.hu oldal a mai kornak megfelelő felület ahol apartmanjaink a „ Mesteri szállás” előnyeit jobban kiemeltük..

Fontos, hogy vendégeink ne csak a tisztaságot, hanem a pihenés tényleges élményét, tapasztalják meg, tudatosan lassítsák az időt és növeljék az egymásra, a családra fordított figyelmet. Akik szállást Mesteriben keresnek, ITT megtalálják azt a lehetőséget, hogy saját ízlésükre, életmódjukra szabhatják nyaralásukat. Régebben tudtunk egymással beszélgetni, jót mulatni, kitaláltunk játékokat, hogy elűzzük az időt. Sajnos ezt már újra tanulni kell. A munkahelyen sokkal nagyobb, több az elvárás felénk, de ezt teljesíteni is tudjuk! Bár az ára az, hogy saját gondolatainkba temetkezünk, még a barátainknak is. Mára mástól várjuk, hogy feltöltsenek minket élménnyel, például színház, mozi, kirándulás, vagy apartmanjaink Mesteriben. Felmerülhet az a kérdés, hogy miért itt? Több száz felület hirdeti a pihenés ígéretét. A saját szempontjuk alapján biztosan igaz is.

Szállás Mesteriben

Kicsiny falú kitűnő fürdővel

A mi szempontjaink a következők. Kicsiny falú kitűnő fürdővel. Meg merem kockáztatni, hogy az ország egyik legjobb vízével! Persze hétvégén sokan vannak, de hét közben még a medencében is be lehet tartani az egymástól való 1,5 méteres távolságot. Mind ez megfizethető áron, ami szerintem nem elhanyagolható. Ha kipróbáltunk „mindent”, – ami azért gyorsan sikerül, mert kicsi a fürdő, választhatunk. És itt a különlegesség, ami szerintem mesteri! Mesteri falucska sajátossága az, hogy 6 km-re található még kettő termál fürdő. Celldömölk Vulkán fürdője és Borgáta fürdő. Szintén egyik sem zsúfolt, felfedezésre váró. Minden korosztálynak ajánlom, aki csendesebb pihenést szeretne. Jó beszélgetések, fröccsök, retró érzés! Nem számíthatunk egymás szájába érő árusokra, nincs nyolc étterem, de ami van az jó! Itt az idő is kicsit lassabban szalad. Megtalálhatjuk az összefüggést az út és a sebesség között. Lassul az idő.

Ha mégis megunnánk a semmittevést, akkor megkoronázhatjuk szabadságunkat a negyedik, egy nemzetközi hírű fürdővel. 15 km-re található Sárvár gyöngyszeme, a Sárvár Fürdő. Itt aztán mindent megtalálunk, ami szemnek, és szájnak ingere. Élmény a köbön. Ha gyermekeink vannak, ők biztosan imádják majd. Picit más kategória az ára, de kihagyhatatlan, szolgáltatásokkal tarkított. Négy nap négy élmény! Úgy gondolom, hogy ha egyszer megtapasztaltuk eme indirekt idő lelassító folyamatot, akkor többször is visszatérünk ide. Hiszen minden napra jut egy fürdő és még kirándulni sem voltunk a Ság hegyen, nem láttuk Celldömölk szép templomát, nem ragadott el minket a celldömölki forgatagos piac csütörtökönként, ami „nem kicsi” ám!

Köszönöm, hogy elolvasták elfogult csalogatómat. Mentségemre, kritikus vagyok még magammal szemben is. Ha „vidékre” megyek szabadságra azt tapasztalom, hogy egyre jobban hiányzik az előbb említett életérzés .

Üdvözlettel: Mesteriszállás.hu Termálpont.hu csapata: Zsuzsa, Attila, Hanna