Fedezze fel a környék nevezetességeit

Nincs korosztály aki nem találja meg a számára megfelelőt.
Íme néhány példa:

 • Pihenni, beszélgetni szeretnénk – Mesteri termál.
 • Megfizethető ár a fontos – Mesteri termál, Celldömölk Vulkánfürdő, Borgáta fürdő.
 • Idősek vagyunk, nehezen gyalogolunk – a fürdő 200 m.
 • Vonattal, vagy busszal közlekednénk – A celldömölki vasút állomásáról a mesteri szállásra szállítjuk.
 • Sok volt a nyüzsgés, szeretnék hét közben kevés emberrel találkozni – Mesteri termál, Borgáta fürdő, Celldömölk Vulkán fürdő
 • Sportolni imádok, fontosak a szaunák nem maradhat el a napi úszás – Celldömölk Vulkán fürdő
 • Kisgyermekes család vagyunk, élményre vágyunk – Sárvár élményfürdő, végtelen szolgáltatásokkal.
  4 fürdő-4nap mindegyiket szeretnénk kipróbálni!
 • A gyógyászat fontos számunkra – Mesteri, Celldömölk, Sárvár és Borgáta fürdői az ajánlatunk.
 • Kirándulós család vagyunk, nem szeretünk egy helyben lenni – Ság hegy kráter, celldömölki Nagyboldogasszony kegytemplom, Kemenes vulkánpark kiállítás Celldömölki főtér és csütörtökönként forgatagos a nagy piac, sárvári Nádasdi vár, sümegi vár, április végén és májusban Kám arborétum, ahová érdemes látogatni.
 • Rossz idő van, a szállodák kényelmét szoktam – a Mesteriben található fedett barlangfürdő csak 200 méter. Egy esernyő azért kell!
 • Szeretem a szolgáltatásokat: Reggeli, kerti sütés, masszázs, kerékpárok, légkondi, vasaló, internet, babacuccok, mosógép, korlátlan kávéfogyasztás, a többi felsorolása az apartmanok oldalon. És 90%-a ingyen. Ez parádés!

Ezer ok amiért ITT PIHENNI JÓ!

Amiért kompromisszumot kell kötni: Nincs bolt, kevés a térerő, és egy az étterem, de a VULCANO kitűnő konyhája és kedvessége szerintünk mindezért kárpótol bennünket.

Mesteri Termálfürdő

Mesteri Termál

A helyi Gyógy-és Wellnessfürdő 3600 négyzetméternyi vízfelülettel, számos programmal várja vendégeit. Nyaranta a fürdő meglehetősen zsúfolt, így a mozgalmasságot kedvelők részére ajánlott. Sárvár neves helyeinek bejárásához akár egy szűk napra is szükségünk lehet. 

Borgáta Termál

Borgáta települést a kitűnő termálfürdője tette ismertté. Közvetlen szomszédságában található fürdőcentrumban Önt is várjuk szolgáltatásainkkal. A termálfürdő a Kissomlyó hegy lábánál található. 3 hektáros területével kitűnő lehetőséget nyújt a pihenni, szórakozni, valamint gyógyulni vágyóknak.

Vulkán Fürdő Celldömölk

Vulkán Fürdő

A Celldömölki gyógyvíz, az OEP által is támogatott gyógyászati kezelésre alkalmas. Kínálnak még wellness szolgáltatást, és sportolási lehetőségeket is.
A gyógyvíz segít a betegségek kialakulásának megelőzésben, a kikapcsolódásban, az ellazulásban.

Sárvárfürdő

A szabadtéri fürdőben lehetőség van homokni és labdázni is. A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. A családi szárnytól elkülönül, így itt zavartalanul élvezhetik vendégeink a lazító, melegvizes, relaxáló fürdőzést.

Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont Celldömölk

Celldömölk

Ság-hegy lábánál fekszik, ami egy vulkán maradványa.  Krátere önmagában is ritka látványosságnak számít. 2005-ben a hegy krátere adott helyszínt az Eragon című fantasy film főbb jeleneteinek forgatásához is. A filmet a 20th Century Fox vitte vászonra. A forgatáshoz felépített díszletet még jó ideig látni lehetett a kráterben.

Vali néni borospincéje

Ság hegyi vulkán és borospincéi

„Ság hegyet biz az alsósági ördögök építették.”
Egyszer Lucifer az ördögök fejedelme végigvágtatott a Kemenesen. Megtetszett neki ez a gyönyörű táj. Megparancsolta hát hét ördögének, hogy hordjanak ide sok követ, azért, hogy ülve is belássa az egész vidéket. Hét nap és hét éjjel építették a halmot mikor az utolsón már belátta az egészet.

Nagyboldogasszony- kegytemplom

A Csodatévő Boldogságos Szűz Mária tiszteletére szentelt templom Celldömölk központjában található. A közvetlen szomszédságban a Bencés Apátsági épülettel, a Kálvária épületével és a Szentháromság szoborral.
A főoltár felett helyezték el a csodatevő kegyszobrot.

Nádasdy vár

Nádasdy vár

Először az 1200-as évek végén említ egy dokumentum. A vár kezdetekben mocsarakkal övezett földvár lehetett. Az idők során több tulajdonosa is volt, közülük legjelentősebb Nádasdy Tamás, kinek nevét az épület ma is magán viseli. A régi várárok helyén kialakított csodálatos várparkban pihentető sétát tehetünk. A vár mellett arborétum helyezkedik el.

Sümegi vár

Sümegi vár

Ha Mesteriben nyaralunk, mindenképp érdemes ellátogatnunk Sümegre. Itt található a Sümegi vár, mely az ország egyik legnagyobb és legjobb állapotban lévő középkori vára. Több uralkodó és tulajdonos kezében volt, folyamatosan bővült, szépült. Az 1700-as években azonban állapota romlásnak indult, két évszázadon át elhagyatottan állt.

Kám alborétum

Kám település mellett elhelyezkedő Jeli arborétum is, amely a Nyugat- Dunántúl legcsodálatosabb fagyűjteményének ad helyet. Az ide érkezők feltöltődhetnek friss levegővel, és a csodaszép környezet látványával, magukévá tehetnek egy élménygazdag sétát is. Az arborétum májusban és júniusban a legpompásabb.

Pannónia-Ring

Pannónia-Ring

A Pannonia- Ring Magyarország egyik legbiztonságosabb motoros és autós gyorsasági versenypályája. Sárvár és Celldömölk felől is könnyen elérhető. Mesteritől a legkönnyebben Nagysimonyin és Sitkén keresztül közelíthetjük meg, így 22 km autózással 15 perc alatt a Pannonia- Ringre érkezhetünk. A ring modern infrastruktúrával rendelkezik.