Általános Szerződési feltételek

1./ A szolgáltató adatai:
Németh Hanna
Székhelye: 9500 Celldömölk Pápai út 18
Adószáma: 53717803-1-38
Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató központ száma:
MA 20018064
MA 20018065

2./ Általános szabályok:
Ezek az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák a szálláshelynek és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásoknak szabályait, feltételeit. A szolgáltató külön szerződést kötött, utazás szervező, illetve szállást közvetítő cégekkel. Ezen cégeken keresztül érkezett szerződő foglalása nem írja felül a közvetítő Szerződési feltételeit.

3./ Szerződő fél
A szerződő fél, más néven vendég, /vendégek/ veszi igénybe szolgáltatásainkat. Amennyiben
a Vendég közvetlenül adja le megrendelését a szolgáltatásra, úgy a vendég a szerződő fél.
Ha ezt a megrendelést harmadik személy, továbbiakban közvetítő adja le a szolgáltatónak, akkor
a kapcsolat létrejöttét a közvetítő és a szolgáltató között megkötött szerződés szabályozza. Ekkor nem kell vizsgálni, hogy szerződésünkben a harmadik fél jogszerűen járt-e el.

4./ A szerződés létrejötte, módja, megkötésének ideje.
A vendég szóban, telefonon, személyesen, vagy írásban / e-mail, kapcsolatfelvételi űrlap/ elküldi foglalási szándékát. A foglalási szándékot minden esetben a szállás elfoglalása előtt
4 azaz négy nappal előtte kell jelezni. Ha ez az időtartam rövidebb a szolgáltatást nem áll módunkban teljesíteni. Last-minute foglalás nem lehetséges.
A szerződés a Vendég szóban vagy írásban leadott foglalásának a Szolgáltató írásban megküldött visszaigazolásával jön létre. A Szolgáltató nem jogosult vizsgálni, hogy visszaigazolását a Vendég megkapta, vagy sem. Ez egy megkötött szerződésnek minősül. Ha ez szóban történik, mint a foglalás és a visszaigazolás, akkor ez a cselekmény nem szerződés értékű. A megkötött érvényes szerződés időtartama minden esetben határozott idejű. A szerződés időtartamát csökkenteni minden esetben a Szállás-szolgáltató írásos hozzájárulásával történhet. A szolgáltató ebben az esetben jogosult az eredeti szerződésben kikötött ellenértékre. /Ha a Vendég szállásközvetítőt biz meg szerződése megkötésével, akkor a harmadik fél közvetítői jutalékot számláz a Szolgáltató felé. Ennek az alapja a Vendég és a Harmadik fél közti szerződés időtartama./
A szerződés időtartam hosszabbítására is van lehetőség, ha a Szolgáltató hozzájárul. A szolgáltatás ellenértéke növekszik, melynek feltételeit időtartamát szerződés módosításban írásban kell foglalni.

4.a/A szerződés megszűnése / Értesítési kötelezettség/
A szállás-szolgáltatás igénybevétele előtt a Szolgáltató a Vendéggel minden esetben a megadott kapcsolati elérhetőséggel beszélgetést kezdeményez, még akkor is ha harmadik fél képviseletében jött létre a szerződés. Ha a kapcsolatfelvétel során a Vendég, akár önhibáján kívül is rossz elérhetőséget, nevet, telefonszámot, vagy e-mail címet adott meg, vagy időközben megszűnt, megváltozott, és nem értesítette a Szolgáltatót, akkor a Szerződés hamis adatokra épül, így érvényességének hatályát, elvesztette. A szolgáltató nem vizsgálja a harmadék fél, vagy a Vendég szándékosságát. A szerződés feltétele az Általános szerződési feltételek ismerete,
elfogadása, megismerése. Ha nem fogadja el a szerződés nem jön létre.

4.b/ Adatvédelem
A birtokunkba került adatokért felelősséggel tartozunk. / Részletes ismertetőt az Adatvédelmi tájékoztatónkban talál, melyet elolvasás után kellett elfogadnia. Ha ez nem történik meg, akkor a szerződés nem jött létre.

5./ Lemondási feltételek, határidők.
A szállás-szolgáltatás kötbérmentesen ingyenesen a szállás elfoglalása előtt 1 héttel azaz 7 nappal indoklás nélkül lemondható.
Kérjük Vendégeinket, hogy ha lehetséges, a foglalási változást, lemondást ne az utolsó pillanatban tegyék meg, adjanak lehetőséget a szállás értékesítésére, kiadására.
Lemondáskor nem érvényesítünk semmilyen kötbért, díjat.

6./ Árak, fizetés módja.
A szolgáltató az árakat szabadon változtathatja. Eltérőek lehetnek . Az eltérést a mindenkori árfolyam is befolyásolhatja, ami euróban, vagy forintban értendő. Az árak tartalmazzák a jogszabályban előírt tartalmakat. Áfa, idegenforgalmi adó, stb.. A Szolgáltató szoba, illetve apartman bérleti díját határozza meg, teljesen független a vendégek számától. A szolgáltató a kedvezmények mértékét az eltöltött napok alapján határozza meg. A vendégek száma ezt nem befolyásolja.
A szerződés szerint rögzített díjat, vagy egyéb szolgáltatás kérés esedékes ellenértékét a Szolgáltató előre a Vendég megérkezésekor készpénzben kéri el, és számlát állít ki. Lehetőség van a Szállás-szolgáltatás ellenérték előre utalására is, de a Vendég megérkezéséig ennek meg kell történnie. A Vendég megérkezése utáni szerződéskötés változás esetén a fizetés, minden esetben készpénzben történik. A számla módosítása, nem áll módunkban, csak a Magyar Adó jogszabályoknak megfelelően. A számla kiegyenlítése forinton kívül euróban történhet. Ennek átváltása forintra, vagy fordítva, nem lehetséges. A számla is így kerül kiállításra.
Fizetéskor hitelkártyát, csekket, utalványt /OTP Bank Széchenyi Pihenőkártyát, K&H SZÉP Kártyát, MKB Széchenyi Pihenőkártyát és Erzsébet Utalványt nem fogadunk el!

HÁZIREND

Köszönjük, hogy Apartmanjainkat választották szabadságuk, pihenésük célpontjául.
Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy nyugodt, örömteli napokat tölthessen nálunk.

1./ A szállás elfoglalása.
A Kedves Vendég a szobát, apartmant, a megjelölt időpontban 14 órakor foglalhatja el.
Ha ettől eltérő időpontot szeretne, akkor írásban kérjük szándékát rögzíteni. Igyekszünk ezt teljesíteni, de szükségünk van takarítási időre. Ez általában apartmanonként 2-4 óra. Nincs porta szolgálat, ezért kérjük Vendégeinket, hogy érkezésük előtt 1 órával, a megadott elérhetőségeinken tájékoztassanak minket, hogy a kulcsot és az apartmant átadhassuk.
Érkezésüket a megadott időpontban este 20-óráig, vacsora szolgáltatás kérés esetén 18-óráig tudjuk elfogadni.

A közös felelősségünkről:
Az apartmanunk elfoglalása előtt tájékoztatjuk Vendégeinket a szállásról, környezetéről, lehetőségekről, szolgáltatásainkról.
Ha Vendégeinknek megfelel a bemutatott szállás, akkor minden esetben a Magyar törvényeknek megfelelően igazolniuk kell adataikat.
A regisztráció és a szolgáltatás ellenértékének átadása után gondoskodunk adataik biztonságba helyezéséről./ Adatvédelmi Tájékoztató/
A kulcs átadásakor bemutatjuk a szobát, a technikai felszerelést. Minden esetben tisztán, hiánytalanul, működőképesen adjuk át azt, hogy élvezhessék az itt töltött időt.
A vendégünk jogosult rendeltetésszerű használatukra. A rendeltetésszerű használat következtében is romolhat, törhet, piszkolódhat el dolog, melyet megtérítenie nem kell.

A szerződésben nevét adó Vendég felelősséggel tartozik az Őt kísérő személyekért. Ha a káresemény a nem rendeltetésszerű használat következménye, az okozott kárt meg kell térítenie. Az okozott kár mértékéről számlát állítunk ki és küldjük Vendégünk címére.

Bár a szobák és technikai kialakításuk biztonságos, ezekért az itt tartózkodásuk idején, a szálláson, beleértve érkezés és távozás alkalmat is, Vendégeinket érhető baleseteikért és egyéb károkért sajnos viszont nem tudunk felelősséget vállalni.
Vendégünk az itt tartózkodás ideje alatt panasszal élhet, amit lehetőség szerint igyekszünk orvosolni, kijavítani. A panasztételi jog a szállás elhagyását követően megszűnik.
A hozzánk hozott műszaki cikkekért, értéktárgyakért, értékpapírokért, készpénzért, csak akkor vállalunk felelősséget, ha a vendég ezzel kapcsolatosan megbíz bennünket.

A szállás füstmentes, ezért Dohányozni csak a kijelölt helyeken, a teraszon lehet.
Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a tűzvédelmi szabályoknak megfelelően lehet.

  • A tűz mellet oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok távol tartása stb…/
  • A tűzifán, és a papíron kívül más anyagot égetni / műanyag, gumi/ szigorúan Tilos.

Mentők: 104
Tűzoltóság:105
Rendőrség: 107
Segélykérés:112

Hívjon bátran/ +36704583193- +36704583194
A látnivalók felfedezésére, információt nyújtunk.
Betegség, baleset, technikai probléma esetén segítséget adunk. Számíthat ránk! A lehető legolcsóbb megoldást választjuk, ajánljuk.

Szolgáltatásaink használata 90%-ban ingyenes, esetleg időpont egyeztetést igényel!

Házi állatokat mi is szeretjük, de nem mindenki van így. Nekünk is van kutyusunk, de a nyitott területek, és a gyorsabb takarítás miatt sajnos nem tudunk fogadni őket.

2./A szállás elhagyása
Vendégeink 10 óráig hagyhatják el a szállást. Kérjük ezt telefonon, akár sms-ben jelezzék. Reméljük, hogy jól érezték magukat. Szeretnénk, ha megosztanák velünk tapasztalataikat, hogy szállásunkat még színvonalasabbá tehessük.

A szálláson nincs recepció/ portaszolgálat, így a kulcsot a megbeszélt módon adhatják vissza.
Vendégeink távozásakor a szállás műszaki állapotát, átadás átvételét bizalmi kérdésként kezeljük.